HUPPA Logo

Mummie hotdogs

Mummy Hotdog recept

Ingrediënten

  • 12 stuks: Frankfurterworsten (Bourgon)
  • 3 vellen bladerdeeg
  • 1 ei
  • Mosterd
  • Optioneel ‘ketchup’

Bereiding

1

Verwarm de oven voor volgens de instructies van het bladerdeeg.

2

Rol het deeg uit en snijd het in dunne stroken om je “mummies” in te wikkelen.

3

Omwikkel elke Frankfurterworst met de deegstrookjes, laat een klein stukje vrij voor het gezicht.

4

Plaats de “mummies” op een bakplaat.

5

Klop het ei los en bestrijk hiermee de worstjes.

6

Bak ze ongeveer 25 minuten tot ze goudbruin zijn.

7

Als finishing touch kan je de mosterd gebruiken om 2 oogjes te vormen en drizzle wat ketchup over je mummies voor dat extra “bloederige” effect!

Smakelijk!

frankfurterworst

Bestel jouw Frankfurter worst bij Huppa!